Bella 2014-2019

Idag somnade Bella stillsamt in hos veterinären. Hon blev 14 år.

Vi har haft Bella sedan hon var några månader gammal. Hon hittades. sa de på hundgården i USA från vilka vi köpte henne, i en sopcontainer. För något år sedan fick vi veta av en veterinär som drog ut några dåliga tänder på Bella att hon hade skjutits någon gång i livet, hon hade kulfragment kvar i käken.

Det var alltså ingen lycklig start på livet för Bella. Men vi vill tro att så länge vi har haft henne har hon haft ett bra liv.

Vi hade tidigare också en till hund, Cole, men han dog för snart tio år sedan. Bella hade alltså växt upp med honom. Bella respekterade Cole och följde noggrant vad han gjorde innan hon vågade på sig något. När han dog så blev Bella vilsen.

Men det blev bättre med åren och Bella blev en allt mer egensinnig dam. Egensinnig hade hon nog alltid varit, men det märktes mindre när Cole fortfarande fanns.

Bella gillade att sova på sina kuddar, lukta runt i trädgården, slicka snö och gnaga på ben. Hon krävde aldrig några stora arrangemang annat än vår uppmärksamhet när hon ville ha den.

Det är med stor sorg vi säger adjö till Bella. Men hon hade ett bra liv och somnade in stilla med oss runt henne. Jag höll i en av hennes tassar när hennes jordeliv tog slut.

Vi fick låna Bella i 14 år och nu tar Gud hand om henne i evigheten.