Snart slut på ledigheten

Nu är semestern nästa över. Eller semester är väl fel ord. Visserligen har jag inte behövt åka till jobbet men nog har jag jobbat en hel del hemifrån.

Men det kanske inte gör så mycket. Jag har aldrig varit bra på att helt slappna av, speciellt när jag har längre ledigheter. En dag eller så åt gången ledigt, då kan jag slappna av bättre än när det blir längre tid. Bra eller dåligt? Ja, säg det. Jag kan bara konstatera att så är det.

Jag blir snarare stressad av längre ledigheter för det är så mycket jag tänker att jag ska hinna med. Fixa med huset, plugga, skriva artiklar, lite jobb, göra saker med Crystal, slappna av mm. Och så hinner jag så lite av det jag hade tänkt, så kommer stressen.

Då säger du att lösningen är att inte planera in så mycket. Ja, lätt att säga men svårare att göra.

Men nu ska jag jobba igen från måndag och valrörelsen drar väl igång på riktigt allvar antar jag. Hittills har det varit lugnare vad gäller valrörelse än jag hade trott.

Centerpartiet har valkovent i Stockholm 3-4 augusti och jag ska dit. Det vet jag egentligen inte vad det är men jag antar att vi ska få mer information om partiets politik nu när valet närmare sig och mycket pepp.

Så jag gissar att nu blir det full gas till 9 september. Men en del annat ska väl hinnas med också. Korankursen, nya höstkurser, Året på gården för att nämna några saker.