Vernissage

Ikväll var det vernissage för min fotoutställning på Westerqwarn med foton från en nästan två år lång tatuering. Sune Eriksson fick en cover-up över hela ryggen och ned på skinkorna. Alltså en tatuering han redan hade sedan tidigare över hela ryggen tatuerades över.

Utställningen består av 20 foton valda utifrån runt 1.000 bilder jag tagit under de nästan två år som Bosse Andersson tatuerade Sune. Totalt höll de på i runt 45 timmar uppdelat på runt 20 tillfällen. Jag var med och fotograferade de flesta av de tillfällena.

Jag fotograferade med analog kamera (Canon EOS 1v) och film (Ilford HP5+ och Fomapan 400, framkallade i Kodak Xtol). Negativen scannades och jag skrev ut digitalt med Crimson.

Utställningen hänger uppe till och med kvällen måndag 9 juli. Ta gärna en tur till Westerqwarn för att titta på utställningen.