Roligast vinner

Den som har roligast vinner ska Maud Olofsson ha sagt. Och det ligger nog en hel del i det. Igår hade vi i Centerpartiet Västerås programstämma. Det var roligt men också en hel del jobb.

På programstämman bestämde vi partiets lokala handlingsprogram för nästa mandatperiod, alltså den som börjar efter valet i september. Medlemmar har arbetat i olika grupper i snart två år och ett utkast till handlingsprogram har arbetats fram. Igår fick då alla medlemmar chansen att tycka till om utkastet och så fick de rösta på vilka tillägg, förändringar osv. som de vill se. Det blev en del intressanta debatter, helt klart.

Så nu ska allas synpunkter från stämman skrivas rent – det håller jag på med nu – och så ska en mindre grupp göra ändringar till handlingsprogrammet utifrån stämmans beslut. Sen ska handlingsprogrammet presenteras.

Som du kan se på bilden så hann vi med lite fotografering också. Det var inte min idé att de skulle hoppa men det blev till en riktigt rolig och trevlig bild.