Några jobbiga veckor

Som jag redan berättat har vi flyttat till Salbohed. Som det så ofta är, var denna flytt en strapats och än är det inte riktigt över.

Nu är i alla fall allt flyttat från lägenheten till stugan. Lägenheten är städad och redo för överlämning på tisdag. Men nu har vi en stuga överfull av kartonger, möbler och diverse. Det är så fullt att man knappt kan vända sig runt.

Det vi skulle gjort var förstås att gå igenom allt lite noggrannare innan vi packade ihop det. Och det var planen men det stannade i princip vid en god intention och blev aldrig riktigt realiserad.

Så nu får vi betala för det.

Det krävs ingen avancerad examen för att klura ut hur vi ska göra. Först måste vi rensa ut i källaren och ställa i ordning så saker kan ställas där. Kasta ut skräp, ställa in hyllor osv. Sen kan vi börja gå igenom lådor, packa om, och ställa undan sånt som inte ska vara framme i huset.

Jag gissar att det kommer ta några månader innan vi kommit till rätta.