Om bilar

Eftersom vi nu kommer dela vår tid mellan stad och landsbygd kom behovet att ha en till bil. Valet föll på en Renault Captur.

Jag är ingen bilfantast. För mig är det i stort sett bara ett transportmedel. Det är klart jag uppskattar fina och häftiga bilar, men jag är ingen fantast eller afficionado.

Det gör det dock knepigare att bestämma vilken bil man vill ha.

Vi behöver en till bil för stadstrafik och pendling. Efter att ha provat en lång rad bilar föll valet på Renault Captur, en riktig högoddsare. Men det är en bil vi båda gillar och det känns som man får mycket bil för pengarna.

Jag tycker den är snygg och trevlig att köra. Vad gäller bränsleförbrukning verkar den snål för att vara en typ av liten stadsjeep. Den är tydligen säker i kocksituationer och att sitta lite högre upp känns bra.

Viktigt för valet var faktiskt också säljarens bemötande. Jag kan varmt rekommendera dig att ta kontakt med Daniel Shooroi på Bilia i Västerås om du letar efter en bil.