Landsbygd och stad

Det känns skönt att vissa bitar av livet börjar falla på plats. Sedan vi flyttade tillbaka till Sverige så har vi bott i hyreslägenhet men har längtat tillbaka till ett hus och lite djur och natur runt om oss.

Vi har nu tagit över (köpt) stugan som min syster haft i Salbohed strax utanför Sala. Vi har bott där en hel del redan och hjälpt till och tagit hand om stället. Det är inrett för åretruntboende så vi tänker att det blir trevligt att bo där ännu lite mer.

Sen byter vi ned oss till en mindre lägenhet i Västerås och bor i huvudsak kvar där men kommer förstås dela vår tid mellan lägenhet och stuga.

Både Crystal och jag gillar att ta hand om hus och trädgård och vi vet att Bella älskar det vid stugan. Visst blir det mycket jobb men det ser vi fram emot.

Och så blir vi landsbygdsbor! I alla fall på deltid.