En dag på jobbet

Då är arbetsdagen nästan över, bara några små saker kvar att fixa. Jag kom visserligen hem för lite över en timme sedan men har pysslat med jobb sedan dess. En inte helt ovanligt dag för mig.

Jag hade visserligen lite sovmorgon, skulle vara i stadshuset vid 10 i morse. Men jobbet började innan det med att kolla nyheterna, sociala medier och skriva på två interpellationssvar som skulle vara klara och inlämnade idag före kl. 15 så de kan vara med på torsdagens kommunfullmäktige.

Klockan 10 var jag på kontoret och jobbade vidare på interpellationssvaren varvat med en del andra saker.

Vid 13.00 hade vi förmöte för kommunstyrelsen som började 13.30.

Klockan 15 filmade jag en kort video ute på stan med Carola Gunnarsson, vår toppkandidat på riksdagslistan i Västmanland. Efter videon hade vi en trevlig pratstund över en kopp kaffe.

Från klockan 18 ledde jag en utbildning i sociala medier för en grupp kandidater från länet. Det blev tre intensiva men roliga timmar med massor av frågor. Jag hoppas de lärde sig något som de kan använda i sina kampanjer.

Så nu är det runt klockan 23 och jag har nog gjort vad jag kan för idag. Så lite sömn. Nya spännande saker händer imorgon.