Dags för Centerpartiets Kommundagar

Imorgon börjar Centerpartiets Kommundagar på Arlanda. Det är partiets årliga sammankomst för våra kommun- och regionpolitiker från hela landet.

Redan idag började det så smått med gruppledarträff och nätverksträff. Gruppledare från hela landet samlades för att bland andra lyssna på partiledare Annie Lööf och partisekreterare Michael Arthursson. Vi politiska sekreterare fick också vara med. Det var som alltid inspirerande att lyssna på dem. Vi står inför en stor utmaning i valrörelsen men vi står också väl rustade och det är en god stämning i partiet.

Senare samlades vi i olika nätverk. Vi politiska sekreterare träffades och pratade om våra speciella frågor. Det är alltid trevligt och jag önskar att vi kunde ses oftare. Att vara politisk sekreterare är trots allt ett ganska speciellt jobb och ibland ett ganska ensamt jobb. Jag tror att det skulle vara bra om vi kunde hitta fler kontaktytor än de har idag.

Imorgon börjar Kommundagarna på riktigt med Annies tal klockan 10. Sen kör vi olika seminarier hela dagen och lördag morgon också.