Manifestation för LSS

Idag deltog vi som Centerpartiet i Västerås i en manifestation för assistans/LSS. Den tuffare linje som nu Försäkringskassan för där människor får mindre eller helt blir utan attistans är ovärdigt. Som ledordet var i dagens manifestation: assistansen ska utvecklas inte avvecklas.

Jag sände video på Facebook från manifestationen. Tyvärr bröts det en gång så det blev två sändningar men jag klistrade ihop delarna och här är hela videon.

För den teknikintresserade kan jag berätta att jag sände på Facebook med en iPhone 6 Plus. Den var monterat på stativ. För att klara av kylan så kopplade jag den till ett externt batteri som fanns i en liten kameraväska som hängde runt stativet. I väskan fanns också en Huawei/Tele 2 mini router med vilken det hela sändes. Routern var också kopplad till batteriet. Det var en setup som verkade funger bra och jag har säkert anledning till att prova igen.