Och så blev jag förtroendevald i Svenska kyrkan

Då var det klart med personkryssen också i kyrkovalet 2017, i alla fall för kyrkofullmäktige i Västerås. Det visar att jag blev invald till kyrkofullmäktige i Västerås pastorat. Ett speciellt stort tack till alla som kryssade just mig, det värmer i hjärtat. Jag ska jobba hårt för att visa att jag förtjänat den tillit ni visat mig. Och som jag lovade tidigare, vara så öppen jag kan med uppdraget, vilket innebär fler videor och inlägg här på bloggen.

Jag fick 45 kryss i valet till kyrkofullmäktige och med det så blir jag invald. Vår listetta Ulrika Pettersson slog oss alla med sina 168 kryss. Vi ökar till fem mandat från nuvarande fyra mandat. Det var bara Ulrika som tog de 5% kryss som krävs för att kryssa sig upp (vilket hon då inte behövde förstås). Resten av oss kom i ordning vi stod på listan.

Det har varit mycket jobb med kyrkovalet och det har det varit värt. Men det är nu jobbet verkligen börjar. Så låt oss sätta igång!