Stolt centerpartist

Min första partistämma är över och jag kan sammanfatta det med att jag är än mer stolt att vara centerpartist nu jämfört med före stämman.

Fyra dagar, 500 ombud, totalt 1200 centerpartister, 600 motioner, oräkneliga koppar kaffe, så kan man sammanfatta partistämman.

Ett annat sätt är att se det som demokrati i praktiken. Runt om i landet har centerpartister skrivit motioner om frågor de bryr sig om som de vill driva för att åstadkomma förändring. Motionerna har behandlats, debatterats och beslutats om. Vissa blir nu centerpolitik, andra kanske inte räckte ända fram men kan läggas fram i framtiden igen.

Jag tycker vi driver en positiv politik. Vi ser problemen i Sverige men tar oss an dem utifrån en positiv hållning och utsikt över framtiden. Vi har en populär och duktig partiledare och en bra organisation bakom henne. Ingen har röstat än men det är klart att stämningen i partiet är god.

Partistämman var mycket jobb och lite sömn men det var kul och givande så jag hoppas att jag får uppleva många fler stämmor.

Nu får jag ta lite tid att smälta alla intryck men det får vänta lite för imorgon blir det jobb igen som vanligt.

På ett mer praktiskt plan var stämman lite av ett laboratorium för oss. Vi erbjöd live video till alla stämmodeltagare. Även om vi hade färre deltagare än vi hade önskat var det en bra upplevelse. Jag funderar redan på hur vi ska göra nästa gång.