Kindle

Jag läser en hel del, både på webb och på papper. Det blir nog 2-3 böcker i månaden, som jag köper menar jag. Många köper jag i pappersform, helt enkelt för att de inte finns digital. Jag använder Bokbörsen ganska ofta och det har alltid fungerat bra.

Digitala böcker köper jag mest via Amazon men en del, framförallt svenska böcker, köper jag via Bokus.

Jag föredrar dock Amazon för deras utbud är så enormt, priserna bra och hela deras tjänst så lätt och smidig.

Amazon Kindle är helt klart att föredra för att läsa böcker jämfört med iPad. Amazon har hittat helt rätt i sitt säljmaterial. Skärmen på Kindle reflekterar inte så det är lätt att läsa även utomhus och batteritiden är fenomenal.

Jag läser de flesta eböcker på en nu ganska gammal Kindle (från 2012 tror jag) men jag har inget behov av att uppgradera. En lite äldre Kindle får ju ganska mycket under tusenlappen om du kollar på Prisjakt.