Budgetdebatt

Idag var det debatt om årsplan 2018 i Västerås kommunfullmäktige. De flesta av oss skulle säga budget istället för årsplan. Politikerna satte igång kl. 8 och höll på ända till kl. 23.

Jag var inte där hela tiden men väl 8-18. Större delen av dagen satt jag i mitt kontor och arbetade med olika saker men jag var också nere i fullmäktigesalen en hel del.

Jag fotograferade, gjorde livevideo på Facebook med våra politiker och spelade in en del av deras anföranden från webbsändningen av debatten.

Det mesta finns på vår lokala Facebooksida.

I och med det är sommaren mer eller mindre här för politiken i Västerås. Vi har visserligen möten igen på måndag som vanligt men sen är det sommaruppehåll.

Det ska bli skönt.

Ett litet tillägg. Bilden ovan är taken med Olympus E-M5 och Panasonic 25mm f1,4. Det där objektivet är något speciellt. Jag vet inte exakt vad det är eller hur jag kan förklara det men bilderna ser speciella ut, på ett bra sätt. Ser verkligen fram emot att få hem 15mm-objektivet, det tror jag passar mig än bättre än 25:an.