Fantastiska dagar i Järvsö

Jag har precis kommit hem efter några fantastiska dagar i Järvsö. Vi var ett tiotal C-anställda som fick gå en kurs i ledarskap för Olle Fack. En helt fantastisk upplevelse på så många sätt att jag kan inte nämna alla. Vackert landskap, god mat och dryck, utmanande teoripass, berikande gruppdiskussioner och en mängd värdefull kunskap och idéer som jag har med mig hem i bagaget. Det svåraste nu är att välja var ska vi börja med allt viktigt och spännande som måste göras och att se upp så vi inte tar oss an för mycket för snabbt. Tack Olle för din gästfrihet, generositet och kunskap. Tack Jonas på Tevsjö destilleri för din gästfrihet och passion. Och tack till alla andra som var med, några som jag träffade för första gången i verkliga livet. Här är några bilder från våra dagar i Järvsö.