Spännande möte

Det händer nog inte så ofta för de flesta av oss men ibland så har väl även du ett möte som du känner var riktigt roligt och produktivt?

Idag hade jag ett sådant möte. Ett möte där jag inte tänkte på att tiden gick utan istället var helt engagerad i de diskussioner som pågick. Ett möte där alla medverkande bidrog på olika sätt till att forma tankar till formulerade förslag för hur vi ska fortsätta.

De flesta möten vi har är ofta långa, tråkiga och nästan poänglösa. Så känns det alldeles för ofta i alla fall. Men det finns förstås lösningar på hur man har färre och mer meningsfulla möten.

Men nu vill jag bara känna mig lite glad till mods för dagens goda möte innan helgen börjar på allvar.

Helgen, förresten, den ska jag spendera med många andra centerpartister i Solna. Vi ska ha ”valvinstkonferens” och prata om vägen fram till valet. Det ska bli väldigt spännande att prata om såväl strategi som taktik och att sedan applicera det på vad vi ska göra här i Västerås.