Följ Robin Wong

Robin Wong är en fotograf jag följt i många år. Han bor i Kuala Lumpur, Malaysia och fotograferar mycket och väldigt bra. Även om han är lierad med Olympus och använder och skriver mest om Olympus så provar han även annan utrustning. Och han skriver på ett väldigt opretentiöst och folkligt sätt, tycker jag.

Han skrev nyligen om Panasonics 14mm f2,5 objektiv och berättar att han har köpt det igen och använder det mycket. Alltså lite som mig. Jag hade samma objektiv för några år sedan och använde det mest med en GF1 och en GX1. Sedan sålde jag all m43-utrustning och valde istället Canon DSLR.

Men nu är jag tillbaka i m43-lägret och kommer sälja av det mesta av mina canongrejer. Men nog om det, nu vill jag bara säga att du bör följa Robin Wong om du är intresserad i vad som händer i m43-världen eller bara gillar att titta på fina foton.