Det där med arbetsvecka

Jag har nog skrivit det förut att som politisk sekreterare betyder det där med arbetsvecka inte måndag till fredag åtta till fem. Det är snarare när det behövs så arbetar man. Fördelen är förstås att ibland är man ledig en dag i veckan, nackdelen att det blir en hel del kvälls- och helgjobb.

Den här helgen har jag faktiskt inte något schemalagt jobb som jag måste åka på vilket är jätteskönt.

Å andra sidan så har jag jobbat hemifrån mest hela dagen.

Såväl Vicki som Lars blev intervjuade på radion igår, det ska läggas upp på webb och sociala medier. Magnus, vår ordförande, hade en artikel i VLT och jag spelade in video med Anders W Jonsson igår.

Så ser det ut för mig i alla fall, inte en helt ovanlig lördag. Men så är det förstås inte för alla politiska sekreterare. Vår arbetssituation är nog ungefär lika olika som vi är som personer.