En tripp till Hedemora

Hedemora var destinationen för dagen och nomineringsstämma för kyrkovalet i stiftet. Centerpartister från hela stiftet samlades för at fastställa lista till kyrkomötet och listor till stiftsfullmäktige. Riksdagsledamoten Peter Helander från Dalarna talade först om riksdagsarbetet, dagens opinionsläge och kommande val. Det var inspirerande, roligt och intressant. Sen tog vi tag i den egentliga uppgiften, att fastställa listorna. Karin Perers behöll sin förstaplats på listan för kyrkomötet och vi träffades för första gången. Jag fick äran att få stå på första platsen på domprosteriets (Västerås) lista för stiftsfullmäktige. Om allt går väl kan jag alltså bli vald kyrkopolitiker i september. I veckan träffas gruppen i kretsen som ska driva vår kyrkovalskampanj, ska bli kul att ta tag i det också.