Sommarkurser

Mina kurser nu på värterminen börjar ta slut. Jag läser om digital konst och metoder för att utforska digitala miljöer. Utforska digital miljöer är inte riktigt min cup of tea, så att säga, men jag tog mig igenom kursen och har lärt mig en del.

Den kurs jag verkligen hoppas jag får gå och som är mitt förstaval är Introduction to contemporary arts and politics. Den låter väldigt spännande. Sen tycker jag också att Teknikens idéhistoria låter intressant.

Jag sökte också några programmeringskurser i Java, mest för att det kan vara lite kul tänker jag. Jag har programmerat en hel del tidigare och faktiskt undervisat i javaprogrammering så en introduktion kan kanske ge mig betyg på vad jag redan kan.

Sen har jag faktiskt tankar på hur jag ska kombinera mitt intresse i konst med färdigheter i programmering men mer om det en annan gång.