Veckan som kommer

Vad gör en politisk sekreterare och hur kan en vecka i det jobbet se ut? Det varierar från vecka till vecka och mellan politiska sekreterare. Men här kommer en liten titt på hur min kommande vecka ser ut.

Måndag: Möten hela morgonen 8-12. På eftermiddagen åker jag med Lars Kallsäby till Skallberget för att träffa människor där och prata om situationen i området. På kvällen bär det av till Råby för samma sak där. Jobbet slutar väl runt 20-21.

Tisdag: Jag har inget inbokat förrän 13 då jag ska med Lars till Pettersberg, men det blir nog tidigt in till kontoret för att komma ikapp med diverse. På kvällen ska vi till Bäckby. Slutar väl igen runt 20-21.

Onsdag: Vi ska besöka en praktikant i Riksdagen så vi åker till Stockholm runt 7 på morgonen, kommer tillbaka på eftermiddagen. Kretsstyrelsemöte på kvällen, slutar väl runt 20.

Torsdag: Möte 08:30 med partiets talespersoner i distriktet, lunch 11:30 med en partimedlem, möte med nomineringskommitté för kyrkovalet 17:00. Slut på dagen runt 19.

Fredag: Annie Lööf kommer till Västerås på besök. Vi möter henne 10:30 vid ICA Vallby. Där får jag fota lite och kanske spela in video. Sen bär det av till Kungsbyn för lunch och öppet möte innan Annie åker vid 14.