På besök i Sala

Idag var jag i Sala med Lars Kallsäby hela dagen även om jag egentligen har semester. Lars är näringslivspolitisk talesperson för Centerpartiet i Västmanland och har varit på en kort turné runt länet: Fagersta, Köping och nu Sala. Han skriver själv om dagen och en video vi spelade in.

Vi planerade in de här besöken för ganska länge sedan och jag har ringt runt och bokat in företag och personer som vi kunde prata med. Lokala C-politiker har varit väldigt hjälpsamma. Besöken har varit trevliga för att jag kunnat träffa andra i partiet (Lars känner ju redan alla) och prata med dem om vilka frågor som de arbetar med juat nu. Efter sommaren kör vi igång igen, tanken är att få ut Lars ur stadshuset en dag per vecka.

Tyvärr blev det ingen träning idag och jag är så förvånad att jag faktiskt har dåligt samvete för det och saknade promenaden. Men imorgon blir det power walk igen!