Första riktiga dagen som politisk sekreterare

Idag var min första riktiga dag som politisk sekreterare och den var full av möten. Ganska typiskt för en dag i mitt liv framöver har jag förstått.

Det började med förmöte till kommunalrådsberedningen och slutade med majoritetssamarbetets fullmäktigegruppen. Däremellan hann vi med ett möte med alla polsekar i det styrande samarbetet, ett möte med det vi kallar den lilla fullmäktigegruppen i Centerpartiet och en hel del annat. Alltså blev det också en lång dag (inte helt ovanligt gissar jag) med start före 8 och avslut vid runt 20.

Som jag säkert skrivit tidigare blev det många nya ansikten och namn, många förkortningar, mycket historia och många samband att förstå, och många nya spännande saker att lära sig. Visst känns det lite övermäktigt och frustrerande så här i början för det är lätt att känna sig ineffektiv. Men jag känner än mer övertygelse i det jag sagt tidigare att detta kommer bli en stor utmaning men också väldigt kul.

Imorgon är jag tillbaka på andra jobbet igen och sen tillbaka i stadshuset på onsdag.